English Albanian

Apartamente në Prishtinë për kohë të gjatë dhe të shkurtër

Apartamente të mobiluara në Prishtinë me çmime të volitshme

★★★★★

Dodona Apartament 61

Qyteti: Prishtina

Per night 45€

5


Dodona Penthouse 67

Qyteti: Prishtina

Per night 80€

5


Dodona Apartament 60

Qyteti: Prishtina

Per night 45€

5


Dodona Apartament 48

Qyteti: Prishtina

Per night 45€

5


Dodona Penthouse 68

Qyteti: Prishtina

Per night 90€

5


Dodona Apartament 62

Qyteti: Prishtina

Per night 35€

4