English Albanian

Apartamente në Prishtinë për kohë të gjatë dhe të shkurtër

Apartamente të mobiluara në Prishtinë me çmime të volitshme

★★★★★

Dodona Apartamen 64

Qyteti: Prishtina

Per night 45€

5


Dodona Apartament 61

Qyteti: Prishtina

Long term €

5


Dodona Apartament 48

Qyteti: Prishtina

Long term €

5


Dodona Apartament A 11

Qyteti: Prishtina

Long term €

5


Dodona Penthouse 58

Qyteti: Prishtina

Price is negotiable €

5


Dodona Apartament 60

Qyteti: Prishtina

Long term€

5