English Albanian

Apartamente në Prishtinë për kohë të gjatë dhe të shkurtër

Apartamente të mobiluara në Prishtinë me çmime të volitshme

★★★★★

Dodona Apartament 59

Qyteti: Prishtina

Per night 40€

5


Dodona Penthouse 43

Qyteti: Prishtina

Price is negotiable €

5


Dodona Penthouse 68

Qyteti: Prishtina

Price is negotiable €

5


Dodona Penthouse 66

Qyteti: Prishtina

Price is negotiable €

5


Dodona Apartament 54

Qyteti: Prishtina

Per night 35€

4


Dodona Apartament 64

Qyteti: Prishtina

Long term €

5