Apartamente në Prishtinë për kohë të gjatë dhe të shkurtër

Apartamente të mobiluara plotësisht në qender të Prishtinës

★★★★★
Ballina Kohëshkurtër Kohëgjatë Penthouse

Rreth nesh

Located in the center of Pristina, in Vaçe Zela, No.65 Street.Dodona Apartments is situated 100m from National Theater and Swiss Diamond Hotel,just minutes walk to Mother Theresa square. Dodona Apartments is the ideal place, dedicated to all those who come to Kosovo to visit or to work. We offer short and long term stay, by adapting to every request, offering a large selection of trusted apartments for rent, making it easy for you to find a suitable apartment quickly.The place is safe and convenient for every preference and requirement. Within just 3 to 5 minutes you can reach the most famous pubs, bars, restaurants, markets, and parks of the city. Just on the other side of the street outside the building you will find a market and fast food restaurant. For any defect in the apartment we will manage to fix in a timely manner.

Dodona Apartments offers short and long term apartments of various high grade in Pristina. All apartments are furnished with European style and complete to the last detail. With a more reasonable price than a hotel room anywhere in the vicinity, but with a significantly large space, ranging from 35 m2 to 150 m2 Dodona Apartments not only offers much better conditions, but also offers a variety of choices to meet any request and requirement.

Dodona Apartments offers a warm and comfortable environment for each person who requires apartment rental ranging from business consultant, international travelers who come to visit or to work in Kosovo, alone, with family or in groups. Dodona Apartments allows you to find your ideal apartment so much easier and faster.

Our apartments contain within itself all the elements that the environment where you will stay will feel as home, ranging from kitchen, balcony, the living room, bedroom, fast internet, various channels in television, bathroom equipped with washing machine, dryer, and up to iron and paid parking.

Dodona Apartments located in the center of Pristina, provides easy access to all transportation, including the cross-town bus, the place is safe and convenient for every preference and requirement. Within just 3 to 5 minutes you can reach the most famous pubs, bars, restaurants, markets, and parks of the city. Just on the other side of the street outside the building you will find a market and fast food restaurant. For any defect in the apartment we will manage to fix in a timely manner.

Apartamentet

How it works?

1

Zgjedhe Apartamentin

Bëje zgjedhjen tuaj nga shumë apartamente qe ju ofrojmë.

2

Bëje Rezervimin

Rezervo permes e-mail:

[email protected]

ose telefonave mobil:
+383 (0) 49 49 44 49   WhatsApp & Viber

3

Qendrim të këndshëm

Pas mbërritjes në Prishtinë, do të ndjeheni të mirëseardhur nga stafi i Dodona Apartments.

Kujdesi më i mirë ndaj klientit

Dodona Apartments ka kujdesjen më të mirë për klientet nga të gjitha apartamentet tjera dhe hotelet në dispozicion në Prishtinë! —Cristina, Danimarkë.

Dodona Conference Rooms

Ne ofrojmë salla konferencash dhe salla takimesh me konfigurime të ndryshme të cilat mundësojnë mbajtjen e aktiviteteve si konferenca, kurse trajnuese, seminare ose takime biznesi. Gjatë eventit mund të organizojmë ushqime të shpejta (snacks), mengjes, pushime për kafe dhe dreka biznesi. Gjithashtu, ne ofrojmë drekë biznesi privatisht nga menuja speciale në restorantin e hotelit tonë.

Dodona Restaurant

Shijoni ushqime të shëndetshme në Restorantin Dodona. Duke filluar nga kuzhina lokale, tek specialitetet mesdhetare, Restoranti ynë i ka të gjitha.

Gallery

Nga të vogla dhe të rehatshme deri tek ato të mëdha dhe glamuroze.

Gjëra për të bërë në Prishtinë

Shijo gjithë atë çka ofron Prishtina. Nga restorantet, muzetë, dhe më shumë.