English Albanian

Apartamente në Prishtinë për kohë të gjatë dhe të shkurtër

Apartamente të mobiluara në Prishtinë me çmime të volitshme.

★ ★ ★ ★ ★

Dodona Apartamen 64

Qyteti: Prishtina

Per night 45€

5

Dodona Apartament 61

Qyteti: Prishtina

Long term €

5

Dodona Apartament 48

Qyteti: Prishtina

Long term €

5

Dodona Apartament A 11

Qyteti: Prishtina

Long term €

5

Dodona Penthouse 58

Qyteti: Prishtina

Price is negotiable €

5

Dodona Apartament 60

Qyteti: Prishtina

Long term€

5Procesi i rezervimit

Zgjedhe Apartamentin

Bëje zgjedhjen tuaj nga shumë apartamente qe ju ofrojmë.

Bëje Rezervimin

Rezervo permes e-mail:

[email protected]

ose telefonave mobil:
+383 (0) 49 49 44 49
Viber & WhatsApp +383 49 49 44 49

Qendrim të këndshëm

Pas mbërritjes në Prishtinë, do të ndjeheni të mirëseardhur nga stafi i Dodona Apartments.


Gjej apartmanin

"Dodona Apartments ka kujdesjen më të mirë për klientet nga të gjitha apartamentet tjera dhe hotelet në dispozicion në Prishtinë:)"
— Cristina, Danmark

★ ★ ★ ★ ★

Things to do in Prishtina

Experience all Prishtina has to offer while in town. From bars, to museums, and how to hail a taxi cab.

Zbulo Prishtinën